Albintra officiële distributeur van Gór-Stal

Algemeen nieuws

Gór-Stal, de gekende Poolse fabrikant van sandwich panelen en isolatiepanelen in polyisocyanuraat (PIR), lanceert termPIR MAX op Batibouw.  Deze nieuwe platen kunnen aangekocht worden tot een dikte van zelfs 250 mm en hebben een uitzonderlijke Lambdawaarde van 0,019 W/mK (termPIR MAX19) en 0,018 W/mK (termPIR MAX18), zowat de beste op de markt vandaag de dag.

De PIR-isolatiepanelen van Gór-Stal worden sinds begin januari 2018 in België en in het Groothertogdom Luxemburg verdeeld door Albintra NV, distributeur van bouwmaterialen over de bouwhandel.

“Wij zijn verheugd om het termPIR-assortiment te kunnen toevoegen aan ons breed gamma aan bouwmaterialen”, zegt ir. Thierry Raets, CEO van Albintra.  “Met hun uitstekende thermische waarden en diverse bekledingen voor verschillende toepassingen bieden deze producten een sterke meerwaarde voor de markt.  De Ultra termPIR lanceren we op Batibouw, de ideale gelegenheid voor professionals en particulieren om het product en zijn voordelen te komen ontdekken”.

“We kozen voor een partnership met Albintra in België en in het Groothertogdom Luxemburg omdat de firma een grote logistieke kracht heeft, een uitstekende kennis van de markt kan voorleggen en een sterke service biedt”, zegt Yaroslav Wilk,  Lid van de Raad  van Bestuur van Gór-Stal.  “We kijken ernaar uit om samen met Albintra verder te groeien in deze regio”.

Naast de termPIR MAX voorziet Gór-Stal ook de termPIR AL (met een aluminium bekleding, dient voor de isolatie van spouwmuren, vloeren, plafonds, en hellende en platte daken) en de termPIR WS, die bekleed is met een glasvlies en geschikt is voor wanden en daken.  Verder is er ook de termPIR BT, die afgewerkt wordt met een bitumineus glasvlies.

Al deze producten worden geproduceerd op een van de modernste machines in heel Europa.

Bezoek ons op Batibouw - Paleis 4, stand 325