Albintra lanceert De Houtwolspecialist

Algemeen nieuws

Albintra lanceert kwaliteitslabel “De Houtwolspecialist”

Broechem, 30 juli 2020 – Houtwol is een complexe materie.  RD en αW -waarden, brandstabiliteit of brandweerstand, schroeven of pluggen, welk bindmiddel, witte of grijze cement, ‘pure’ naturel of gehomogeniseerd naturel, …

Met ruim 30 jaar ervaring in deze markt mag Albintra zich gerust dé houtwolspecialist noemen.  Dat maakt de importeur/distributeur van bouwmaterialen nu officieel door de lancering van het eigen keurmerk “De Houtwolspecialist”. 

“Aanzie dit logo gerust als een kwaliteitslabel,” zegt ir. Thierry Raets, CEO van Albintra NV.  “Bouwprofessionals die “De Houtwolspecialist” zien staan, zijn verzekerd dat ze bij ons terecht kunnen voor technische, commerciële en logistieke ondersteuning.”

Om de introductie van het nieuwe logo te vieren wordt het gamma overigens verder uitgebreid. Voortaan wordt ook de ROCAFIBRE aan het assortiment toegevoegd. Dit is een houtwolplaat, gecombineerd met rotswol, voor ondergrondse parkeergarages waar brandveiligheid en akoestisch comfort centraal staan.

“Met deze aanvullingen kunnen wij voor elk houtwolproject een oplossing bieden”, vervolledigt Thierry Raets.

 

Perscontact

Laurence De Bièvre - Retail, Marketing & Communications Manager

laurence.debievre@albintra.be

Albintra lanceert De Houtwolspecialist