1e Albintra-FAKRO Classic was een groot succes!

Algemeen nieuws

De eerste editie van onze Albintra-FAKRO Classic, die plaatsvond op 6 september jl., was een groot succes!  Ondanks het matige weer konden we rekenen op een 400-tal fietsliefhebbers die zelfs van Luxemburg kwamen om een van de twee ritten te rijden of gewoon iets te drinken of te eten.

Op de bevoorradingspost bij Janssens & Zn in Sint-Lenaarts konden de sportievelingen hun dorst lessen en honger stillen om het laatste stuk van de rit door te kunnen komen.  Daarna was er op Albintra eten en drinken voorzien voor al wie wou, dit onder de prachtige muzikale begeleiding van The Superior Jazz Band.

De fameuze Ridley-fiets werd gewonnen door Luc Van Dessel, die juist de 100 km had gereden met zijn broer: zijn dag kon niet meer stuk ...

Al de winst van het event gaat naar het Revalidatiecentrum Pulderbos, dat gespecialiseerd is in de begeleiding van kinderen en jongeren met respiratoire en/of neurologische problemen.

Van harte dank aan al de sponsors en de vrijwilligers zonder wie het event niet had kunnen doorgaan.  En uiteraard ook aan al wie erbij was!