• 22-10-2013
  In september 2013 was het zo ver: de werken aan onze nieuwe gebouwen zijn gestart!  Op exact dezelfde locatie zullen er gloednieuwe moderne burelen en magazijnen komen.  De magazijnen worden ook hoger om de capaciteit in volume te vergroten. Wij doen er uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten, fabrikanten en bezoekers zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens deze periode van werken en verontschuldigen ons alvast voor eventuele ongemakken.
 • 17-10-2017
  Deze herfst organiseert FAKRO een speciale promo voor Belgische en Luxemburge dakdekkers!  Bent u dakdekker?  Lees het volgende dan aandachtig ...
 • 06-10-2017
  Vanaf heden zijn wij gestart met het uitleveren van uw bestellingen binnen de 24h gelijk waar in BELUX, indien dit door u expliciet zo werd gevraagd. 24h bestellingen zijn aan volgende voorwaarden onderworpen:
 • 26-09-2017
  Om u beter te kunnen bedienen werken we sinds een tijdje met een aantal algemene e-mailadressen: sales@albintra.be voor uw offertes orders@albintra.be voor uw bestellingen finance@albintra.be voor onze financiële afdeling skylights@albintra.be voor onze afdeling lichtstraten info@albintra.be voor algemene aanvragen Tot binnenkort!
 • 25-09-2017
  De NMBS besliste recent om een nieuwe wasstraat voor zijn treinen te laten bouwen in Melle.  Ook treinen moeten namelijk gewassen worden, en zoals een car wash moet ook een "trein wash" overkapt worden.  
 • 29-08-2017
  ALTEZ Construction Group uit Meeuwen deed recent beroep op onze afdeling Lichtstraten bij de uitbreiding die ze uitvoerden voor de firma Diamond Europe in Brussel.  Deze laatste is actief in de sector van de grootkeukens en handelt vooral in machines die daar nodig zijn. Onze specialisten van de afdeling Lichtstraten plaatsten er onze epb Lichstraten, in combinatie met rookluiken.  Verder werden de burelen voorzien van ventilatiebolkoepels en de traphal van een RWA-koepel.
 • 28-08-2017
  In het najaar kan u ons terugvinden op enkele beurzen:
 • 16-06-2017
  Met de zomer in aantocht, is het dé moment om je buitenzonweringen te bestellen!  Deze houden namelijk de warmte van de zon tegen.  FAKRO biedt buitenzonweringen voor FAKRO dakvensters en buitenzonweringen voor verticale ramen.  Meer info?  Aarzel niet ons te
 • 24-04-2017
  Indien je plannen hebt om je zolder te renoveren ...  Dan is het nú de moment!  Voor aankopen van dakvensters en platdakvensters van FAKRO krijg je namelijk nog tot 31 mei 2017 respectievelijk €125 en €250 cashback.
 • 01-04-2017
  De nieuwe prijslijst van Heradesign is beschikbaar.  Contacteer ons indien u hier vragen over heeft!