User login

Blijf op de hoogte

Vacatures

Voor het versterken van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:
 • 22-10-2013
  In september 2013 was het zo ver: de werken aan onze nieuwe gebouwen zijn gestart!  Op exact dezelfde locatie zullen er gloednieuwe moderne burelen en magazijnen komen.  De magazijnen worden ook hoger om de capaciteit in volume te vergroten. Wij doen er uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten, fabrikanten en bezoekers zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens deze periode van werken en verontschuldigen ons alvast voor eventuele ongemakken.
 • 29-08-2018
  Wij zijn op dit moment op zoek naar twee nieuwe collega's!  Versterk jij binnenkort onze dienst boekhouding of onze interne verkoop?Stuur dan asap je cv en motivatiebrief naar nele.vivet@albintra.be
 • 25-05-2018
  Met dit beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens verschaffen wij informatie over het soort persoonsgegevens dat wordt verzameld, verklaren wij voor welke doeleinden en hoe ze worden gebruikt, verduidelijken wij wie wij zijn en welke rechten u heeft. Het doel van dit document bestaat erin informatie te geven zoals bedoeld in art.
 • 05-03-2018
  Ook deze keer hadden we veel interesse voor zowel de dakvensters en platdakvensters als de zoldertrappen van FAKRO®.  Bezoekers waren onder de indruk van het nieuwe preSelect² uitzet-tuimeldakvenster, dat een nog comfortabelere bediening van de vleugel heeft en tot 134x160 cm aangeboden zal kunnen worden.  Zelfs met 3-lagige P5-beglazing! 
 • 18-01-2018
  Gór-Stal, de gekende Poolse fabrikant van sandwich panelen en isolatiepanelen in polyisocyanuraat (PIR), lanceert termPIR MAX op Batibouw.  Deze nieuwe platen kunnen aangekocht worden tot een dikte van zelfs 250 mm en hebben een uitzonderlijke Lambdawaarde van 0,019 W/mK (termPIR MAX19) en 0,018 W/mK (termPIR MAX18), zowat de beste op de markt vandaag de dag. De PIR-isolatiepanelen van Gór-Stal worden sinds begin januari 2018 in België en in het Groothertogdom Luxemburg verdeeld door Albintra NV, distributeur van bouwmaterialen over de bouwhandel.
 • 17-01-2018
  In december 2017 voerde onze afdeling Lichtstraten een mooie renovatie uit bij BD te Temse.  BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf.  Het heeft een hypermodern Europees distributiecentrum in Temse, waar meer dan 200 medewerkers actief zijn.  In opdracht van Colt werden de lichtstraten van dit distributiecentrum gerenoveerd en vervangen door nieuwe polycarbonaat lichstraten in EPB-uitvoering.
 • 12-12-2017
  Tijdens de Kerstperiode zijn wij gesloten van vrijdag 22 december 2017 tot en met woensdag 3 januari 2018.  Onze jaarlijkse inventaris vindt plaats op 4 en 5 januari.  Vanaf de 8e kunnen terug goederen worden afgehaald – uitleveringen verlopen opnieuw normaal vanaf 9 januari 2018.
 • 17-10-2017
  Deze herfst organiseert FAKRO een speciale promo voor Belgische en Luxemburge dakdekkers!  Bent u dakdekker?  Lees het volgende dan aandachtig ...
 • 06-10-2017
  Vanaf heden zijn wij gestart met het uitleveren van uw bestellingen binnen de 24h gelijk waar in BELUX, indien dit door u expliciet zo werd gevraagd. 24h bestellingen zijn aan volgende voorwaarden onderworpen:
 • 26-09-2017
  Om u beter te kunnen bedienen werken we sinds een tijdje met een aantal algemene e-mailadressen: sales@albintra.be voor uw offertes orders@albintra.be voor uw bestellingen finance@albintra.be voor onze financiële afdeling skylights@albintra.be voor onze afdeling lichtstraten info@albintra.be voor algemene aanvragen Tot binnenkort!